AVANTAJELE USILOR DE GARAJ SECTIONALE

Intentionati sa achizitionati o usa de garaj actionata automat, astfel incat sa nu mai fiti nevoiti sa coborati din masina pentru a o deschide manual? In acest caz, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra si va recomanda usa de garaj sectionala care cu siguranta va adauga valoare arhitecturii imobilului dumneavoastra.

In continuare va prezentam cateva dintre cele mai importante avantaje ale usilor de garaj sectionale pe care le vom argumenta intemeiat, astfel incat sa va ajute in luarea celor mai intelepte decizii:

  1. Siguranta este cuvantul cheie ce caracterizeaza usile de garaj sectionale comercializate de compania noastra. Acest lucru este garantat de prezenta panourilor cu protectie impotriva prinderii degetelor, a dispozitivului de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii. In plus, in cazul actionarii automate, fotocelulele si motorul  cu protectie la intalnirea obstacolelor nu permit inchiderea usii daca in dreptul acesteia exista vreun obiect.
  1. Izolatia este asigurata de panourile tip sandwich de 42mm grosime, umplute cu spuma poliuretanica. De asemenea usa de garaj sectionala asigura protectie ridicata impotriva agentilor de mediu, zgomotului sau impotriva efractiei.
  2. Confortul usilor de garaj sectionale datorat actionarii automate cu motor si telecomanda, cu posibilitatea actionarii manuale in caz de urgenta.
  3. Coeficientul termic de transfer pentru usa instalata este de 0.9Watt/mp*K datorita prezentei chederelor EPDM pe intreg conturul usii de garaj si intre panouri.
  4. Diversitate: usile de garaj sectionale pot fi comandate si personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Modelele sunt variate iar paletarul de culori va permite sa alegeti in functie de restul ansamblului in care urmeaza sa fie integrata usa de garaj.

Daca doriti sa infrumusetati fatada casei dumneavoastra si sa sporiti valoarea acesteia, folositi usa de garaj sectionala, actionata automat si veti face un mare pas spre o casa inteligenta.

Sfatul nostru este unul simplu: “Folositi spatiul inteligent cu usile de garaj sectionale comercializate de compania noastra”.