Tabla magnetica – ideala atat pentru copii, cat si pentru birou! Cum influenteaza performantele?

tabla magnetica

Tabla magnetica a devenit nelipsita din viata copiilor, cat si a adultilor si a companiilor, datorita versatilitatii si usurintei de utilizare.

Pentru copii, acest model de tabla este interactiv si o jucarie distractiva, care poate contribui la dezvoltarea abilitatilor creative. De asemenea, rezolvarea exercitiilor pe o tabla magnetica, de la www.viamond.ro, poate transforma procesul de invatare intr-unul haios si amuzant.

 

Tabla magnetica a castigat popularitate si in randul companiilor, fiind inlocuitorul perfect al flipchart-ului cu hartie. O astfel de tabla interactiva este ideala pentru ca angajatii sa-si poata prezenta ideile in fata colegilor si pentru a-i ajuta sa vizualizeze planurile expuse. In plus, aspectul modern completeaza lista de avantaje pe care un astfel de produs le poate detine.

 

Cum se intretine o tabla magnetica?

 

Spre deosebire de un flipchart cu hartie, o tabla interactiva este solutia optima pentru a proteja mediul. Intretinerea acesteia este facila, asa ca poate fi folosita timp indelungat. Pentru a te asigura ca suprafata tablei va ramane in stare perfecta, trebuie sa ai in vedere ca sa se scrie numai cu marker normal, astfel ca e indicat sa se evite scrierea cu cerneala permanenta.

 

De asemenea, pentru a o pastra in stare impecabila, la fel ca in ziua in care ai achizitionat-o, trebuie sa nu pui presiune pe suprafata de scris. Scrisul apasat poate duce la deteriorarea unor zone de pe suprafata ei.

 

In ceea ce priveste curatarea ei, aceasta se realizeaza cu ajutorul unui burete moale sau a unei carpe. Nu este nevoie sa apelezi nici la bureti abrazivi si nici la solutii speciale, care ar putea duce la formarea zgarieturilor.

 

Ce durata de viata are o tabla interactiva?

 

Durata medie de viata pentru o astfel de tabla interactiva lacuita poate ajunge si la 10 ani, cu conditia sa fie respectate instructiunile de ingrijire. In cazul unei table ceramice, durata de viata poate ajunge pana la 25 de ani.

 

Cum influenteaza performantele folosirea unei table magnetice?

 

Folosirea unei table interactive contribuie in mod semnificativ atat la imbunatatirea performantelor scolare, cat si la ale angajatilor unei companii. Prin introducerea unei astfel de table in activitatea profesionala, vei observa urmatoarele:

 

  • pastrarea atentiei – in timp ce expui pe tabla ideile despre care vorbesti, vei pastra activa atentia celor din jur si ii vei conecta la problema dezbatuta;
  • cresterea creativitatii – odata expuse si vizualizate datele problemei, colegii de echipa sau de clasa pot contribui activ la gasirea unei solutii. Este ideala pentru sesiunile de brainstormig;
  • cresterea nivelului de colaborare intre membrii echipei – vizualizate datele problemelor si pastrarea lor in atentia echipei sau a clasei, va implica intreaga echipa in cautarea si gasirea solutiei optime pentru problemele propuse;
  • vizualizare mai buna – notarea datelor problemelor si a informatiilor esentiale va oferi tuturor o vizualizare mai buna a datelor esentiale, fapt ce va conduce la gasirea unei solutii ideale;
  • organizare – in timp ce vei scrie pe tabla datele problemei, vei avea ocazia de a le prezenta succesiv si de a le organiza. O buna organizare iti va oferi atat tie, cat si intregii echipe / clase o imagine mai buna asupra problemei.

 

Consulta oferta completa si comanda modelul de tabla magnetica de care ai nevoie pentru activitatea ta. Imbunatateste-ti modul de lucru si creeaza conditii optime pentru intreaga echipa. In cazul in care esti in cautarea unui model de tabla interactiva pentru copil, alege din gama diversa cu teme inspirate din personajele preferate ale micutului tau.