Stimuleaza punctualitatea angajatilor, cu ajutorul serviciilor de inchirieri aparate cafea!

inchirieri aparate cafea

Pe plan intern, lucrurile par sa revina incet-incet la normal, dupa mai bine de doi ani de pandemie de coronavirus: oamenii ies in numar mult mai mare pe strazi, masca de protectie nu mai este o „priveliste” atat de comuna, iar multi dintre angajati au reinceput sa mearga la birou, dupa luni intregi de work from home.

Din pacate, insa, cu aceasta ocazie au revenit si cateva dintre metehnele romanilor cu privire la locul de munca, iar cea mai deranjanta este, mai ales din perspectiva sefilor, lipsa de punctualitate. Insa aceasta poate fi corectata in mod surprinzator, cu ajutorul serviciilor de inchirieri aparate de cafea!

In cazul in care detii o functie de conducere si observi ca subalternii tai ajung la birou la mai bine de jumatate de ora dupa inceperea programului, este cazul sa iei masuri, pentru ca productivitatea business-ului sa nu fie afectata. Bineinteles, observatiile, avertismentele si penalitatile ar putea parea cele mai „la indemana”, insa acestea vor crea un climat tensionat, care dauneaza si el randamentului si relatiilor intre colegi. In conditiile date, o solutie neasteptata o reprezinta inchirierea unor aparate de cafea, precum cele de la H2On.

H2On, companie romaneasca premiata la nivel international, care livreaza apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, furnizeaza clientilor sai, persoane juridice si fizice, inclusiv servicii de inchirieri aparate de cafea. Practic, firmelor li se ofera un espressor in custodie, in mod gratuit, singura obligatie a acestora fiind de a comanda lunar minimum doua sortimente de cafea din cele propuse. Vorbim despre produse de calitate, de la branduri recunoscute la nivel international, precum Julius Meinl, LavAzza sau illy, aromele disponibile fiind clasice (spre exemplu, espresso sau ristretto) sau mai exotice (Qualita oro, Qualita rosa, Tierra bio, Cafe ginseng etc.).

Insa cum ajuta inchirierea unor aparate de cafea la stimularea punctualitatii angajatilor? Intr-un mod foarte simplu: acestia nu vor mai pierde timp acasa, preparandu-si cafeaua, si nici in trafic sau pe drumul pe care il parcurg pe jos, de la mijlocul de transport in comun la sediu, pentru a-si achizitiona „traditionalul” pahar de cafea de dimineata. Ba mai mult, ei nu vor mai putea folosi acest argument nici macar ca pretext, stiind ca la birou ii asteapta o cafea delicioasa, care va fi gata in numai cateva minute si care, mai mult decat atat, este oferita complet gratuit.

Totodata, inchirierea unor aparate de cafea la sediu rezolva si cealalta problema mentionata anterior, mai exact productivitatea angajatilor tai. In conditiile in care fiecare dimineata va incepe cu un aport de energie sub forma unei cesti de cafea de calitate, mai mult sau mai putin concentrata, in functie de preferinte, cheful de munca va fi cu totul altul, iar acest lucru se va vedea in cifrele companiei. Pachetele oferite de H2On includ espressorul propriu-zis, dar si cutiile cu capsule si 2-3 bidoane cu apa 100% microbiologic pura, netratata si distinsa la nivel international, de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), cu premiul Superior Taste Award.

Tinand cont ca inchirierea unor aparate de cafea nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit pentru bugetul firmei pe care o detii sau conduci, poti incerca aceasta varianta si vei observa cum satisfactia angajatilor creste, la fel si profesionalismul lor!