Protejează aspectul impecabil al smatphone-ului tău

Smartphone-urile actuale sunt pline de tehnologie modernă. Nu te poți baza pe promisiuni precum „Carcasa de sticlă este realizată din cea mai puternică și mai durabilă sticlă care a fost dezvoltată vreodată pentru un smartphone” și de aceea, ai nevoie de huse de telefon care pot proteja carcasa de sticlă a telefonului.

Dacă dispozitivul cade de pe masă, alunecă din buzunar sau este scăpat accidental, există un risc ridicat de spargere a geamului și de alte defecte. Ecranele sparte sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri de deteriorare a telefonului mobil. iPhone-ul și dispozitivele Android sunt afectate în mod egal. Reparația este de obicei costisitoare, în funcție de model. Nu există decât o singură modalitate de a proteja dispozitivul mobil de daune, și anume, huse de telefon special dezvoltate pentru fiecare model. De asemenea, există diferite tipuri de huse din care poți alegere.

Huse de telefon – Tipuri

Husele din silicon sunt moi și se potrivesc perfect cu cadrul smartphone-ului protejându-l din toate părțile. Husele de telefon din silicon sunt disponibile în multe culori diferite, în culori transparente, imprimate, tematice, personalizate. În plus, sunt de obicei ieftine.

Husele din plastic sunt dure și sunt disponibile în nenumărate variante cu diferite modele. Proprietățile lor de protecție în caz de cădere nu sunt la fel de bune ca cele ale materialelor moi, cum ar fi siliconul și pielea, deoarece sunt slabe în impacturi de amortizare. În plus, există riscul ca particulele de murdărie care se adună între smartphone și carcasă să provoace zgârieturi.

Husele din piele naturală  sunt de înaltă calitate și sunt tăiate la milimetru pentru a se potrivi telefonului tău mobil, oferind o protecție optimă și elegantă. Etuo.ro îți prezintă o colecție rafinată de huse telefon din piele de înaltă calitate, personalizate pentru mărci precum Samsung, Huawei, LG, Xiaomi, Motorola etc. Ai la dispoziție o selecție excelentă de modele – de la huse moi, clasice, până la versiunea husei tematice. Toate aceste huse telefon premium sunt personalizabile, făcându-le idei de cadouri fantastice pentru oricine dorește să profite la maximum de smartphone, atât în ​​ceea ce privește protecția, cât și estetica lor.

Cel mai obișnuit mod de a proteja un smartphone, este probabil un bumper. Aceasta este o husă subțire pentru smartphone care rulează numai în jurul cadrului dispozitivului ca o acoperire subtilă. O bară de protecție individuală conferă telefonului mobil imaginea personalizată. Bumperul este disponibil în toate culorile și cu numeroase modele și stiluri pe site-ul Etuo.

Așa-numitele huse de telefon flip carte sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi piele reală sau plastic. Flip-ul închide complet telefonul mobil. Ecranul precum și capacul din spate și marginea sensibilă, sunt încadrate în mod optim. Husele care pot fi ușor deschise sunt deosebit de practice. Aceasta transformă husa de protecție într-un accesoriu la modă și, de asemenea, înlocuiește portofelul atunci când dorești să porți mai puține lucruri cu tine. La Etuo există huse pe care le deschizi lateral, în diferite culori, sau huse dintr-un material special din silicon foarte ușor. La Etuo poți găsi practic, toate tipurile de huse de telefon pentru orice telefon mobil.