Cum să alegi rujul potrivit folosind un cod reducere notino

Nuanțe extravagante, finisaj ultra-mat, formule futuriste, gura noastră e vedeta absolută! Dar cum alegem varianta care ni se potrivește cu adevărat din gama variată de pe site-ul nostru de cosmetice, adăugând un cod reducere notino la achiziție?

Culoare, finisaj, textură: cum să alegi rujul potrivit

Roz bonbon sau portocaliu extravagant? Nu este ușor să găsești rujul care să ne evidențieze cu adevărat. Această alegere este cu atât mai dificilă cu cât industria cosmetică își dublează inventivitatea mai mult că oricând în reinventarea acestui mare clasic al machiajului. Culori capricioase, cutii luxoase, ținute uimitoare, produse noi invadează departamentele de frumusețe. Fie că modă este mată sau strălucitoare, ultra-pigmentată sau transparentă, este esențial că machiajul să îl evidențieze pe cea care îl poartă.

Un ruj este alcătuit din substanțe de origine animală, vegetală și / sau sintetică, grăsimi (trigliceride, acizi grași), conservanți și pigmenți. La aceste materii prime de bază se adaugă alte componente, mai mult sau mai puțin prezente în formule.

Componente preferate

Vitaminele C și E, pentru proprietățile lor antioxidante, și filtrele solare dacă mediul le impune – deși sunt adesea sintetice. În plus, trebuie să știți că rujurile conțin în general mai mulți pigmenți diferiți. Acest lucru poate fi văzut prin numărul de coloranți prezenți, lucrați împreună pentru a obține o culoare foarte specifică.

Plumbul că ingredient de evitat, un metal greu toxic pentru oameni, poate fi găsit în continuare în unele rujuri. Încercați să citiți cu atenție eticheta și evitați-l dacă se află în lista de ingrediente!

În funcție de tonul pielii, faceți alegerea corectă cu un cod promoțional notino

Piele închisă la culoare

Dacă aveți pielea închisă la culoare, va puteți distra de minune purtând ruj cu nuanțe care conțin pigmenți roz: roz fucsia, roșu zmeură.

Evitați orice care tinde spre bej, care nu conține deloc roz, deoarece acest lucru poate estompa tenul.

Tonuri mai deschise ale pielii

Favorizați culorile care contrastează puțin cu tenul: coral, nud, trandafir.

Evitați  nuanțele strălucitoare, prea electrice pentru pielea palidă. Dacă vreți cu adevărat o culoare puternică, o puteți folosi, dar cu condiția că restul machiajului să rămână nud.

După forma buzelor

Dacă vi se pare că aveți buzele prea subțiri, optați pentru o culoare deschisă, care să adauge volum.

Dacă aveți buzele pline, pe de altă parte, alegeți o nuanță închisă pentru a le reduce.

Dacă aveți buze asimetrice, încercați să conturați gură, jucându-vă cu umbre și lumini pentru a o reechilibra. Puteți reduce buza excesiv de cărnoasă mărind cea mai subțire buza cu un creion de culoarea gurii. Nu mai rămâne decât să aplicați rujul conform conturului, după ce ați aplicat o nuanță mai deschisă în centru pentru un aspect plin.

După vârstă

De-a lungul timpului, buzele devin mai subțiri, iar tenul mat. Pentru a adăuga strălucire, alegem nuanțe luminoase. Nu ar trebui să vă fie frică să adăugați culoare când îmbătrâniți, dimpotrivă! Pe de altă parte, evitați nuanțele foarte închise, de tip maro închis, care vă întăresc trăsăturile.

Nu uitați să căutați variante potrivite din gama mai mult decât generoasă din online pentru că nu trebuie să ratați și un cod reducere notino care va oferă posibilitatea să economisiți pentru alte cosmetice de calitate.