Locuinte de lux in Bucuresti

In prezent, oamenii nu isi mai doresc o casa oarecare in care sa isi petreaca intreaga viata si sa se simta confortabil si ocrotiti de tot ceea ce se intampla in afara ei, ci vor confort.

Le place ca apartamentul in care locuiesc sa fie inconjurat de verdeata, intr-o zona cu toate utilitatile si totusi sa fie una linistita, de oameni pasnici si civilizati. Un apartament spatios, o baie cu gresia si faianta de calitate premium care arata ca de pe reviste dubleza cheful de viata.

Sunt momente in care oamenii sunt obligati sa petreaca zile intregi in case, fiindca ploua in continuu sau bate vantul si este ger.

Din fericire pentru toate persoanele care isi doresc case de lux, exista o agentie imobiliara care s-a axat pe oferirea unor servicii imobiliare pentru acest sector de consumatori.

Angluxury.ro le ofera bucurestenilor atat case de lux in care sa stea cu chirie, daca nu isi permit o locuinta sau stau pentru o vreme in acest oras, dar si case de vanzare celor care doresc sa devina proprietari cu acte in regula. Filtrul de cautare permite accesul facil la locuinta de lux dorita si la serviciul dorit. Apartamente de vanzare Bucuresti cu multe camere si mai multe bai si complet mobilate se gasesc prin intermediul acestei agentii.

O familie numeroasa are nevoie de mai multe bai, fiindca adolescentii nu pot sta la coada sa isi faca un dus cand merg in oras la intalnirea cu amici sau la diferite cursuri. In plus, adultii familiei au si ei problemele si programele lor si nici ei nu au timp de asteptat la rand sa isi faca un dus.

In acest moment, pe site-ul agentiei imobiliare sunt disponibile cateva apartamente de vanzare Herastrau care sub nicio forma nu trebuie sa fie ratate!

Unul dintre ele este alcatuit din 3 camere spatioase si luminoase si doua bai de dimensiuni generoase si ele. Avand o suprafata de 123 metri patrati, apartamentul costa 449.900 euro si se va vinde foarte repede deoarece:

-este amplasat intr-o zona de vis. Cartierul Francez este renumit pentru luxul si linistea pe care le ofera locatarilor. De aici se ajunge in cel mult 5 minute de mers pe jos in Herastrau.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca apartamentul este complet mobilat , iar designul sau demonstreaza gust estetic, de asemenea, finisajele sunt de lux.

Baile au dus, dar si jacuzzi. Bucurestenii care cumpara acest apartament vor avea relaxarea la domiciliu, fara sa fie obligati sa il caute in hotelurile de 4-5 stele la care se cazeaza in concedii.

E cu adevarat fascinant ca in casa sa fie cald si bine, incalzirea prin pardoseala sa intretina o atmosfera de vis in locuinta, iar ai casei sa intre in cada de dimensiuni generoase care ofera si un masaj acvatic menit sa optimizeze circulatia in tot corpul!

Pielea va fi hidatatat si masata bland in acelasi timp si asa, celulita si vergeturile sunt estompate putin cate putin, in timp ce pielea se mentine tanara.

Spectacolul poate fi pregatit atent dinainte. Paharul cu ceai, cu must sau cu vin adus pe marginea cadei, petalele de trandafir sau gelurile de dus placut mirositoare la fel.

Cine cumpara acest apartament nu mai are nevoie sa faca nicio alta investitie, fiindca exista sistem de supraveghere a casei, conexiune la internet, telefon de calitate si televizor inteligent. Parchetul alb de calitate superioara, tapetul bine ales si tablourile rasfata locatarii cu imagini de vis care nu pot fi uitate, nici inlocuite usor.

In bucatarie exista tot ceea ce are nevoie o gospodina sa pregateasca mancarea repede si igienic.

Si masina de spalat vase a fost aleasa cu maxima atentie, sa consume putina energie si sa igienizeze perfect vesela.

Locuinta este prevazuta cu o terasa si cu o gradina. Oare ce isi poate dori un om mai mult decat sa aiba acasa frumusete, lux, confort si liniste?