Cum reduci rapid durata de infiintare a firmei

Procedura de infiintare a unei firme este destul de complicata si dureaza, solutie adoptata de Guvern pentru a evita evaziunea fiscala. Totusi, pentru a putea evita o durata destul de lunga in ceea ce priveste infiintarea firmei, optiunea pe care o ai este sa stabilesti sediul social al firmei intr-o firma de avocatura.

 

Pentru ca sediul social al firmei sa fie intr-o firma de avocatura, ceea ce ai de facut este sa gasesti in primul rand firma de avocatura cu o oferta suficient de buna pentru ceea ce ai nevoie. Astfel ca, pasul unu este sa incepi sa cauti din timp pe internet diverse oferte ale firmelor de avocatura pentru sediu social la avocat. In felul acest iti vei putea crea o impresie generala asupra costurilor la care trebuie sa te astepti, dar si in ceea ce priveste avantajele diverselor oferte. Sunt firme care iti pot propune diverse servicii care sa te ajute in dezvoltarea firmei tale.

 

Astfel, in momentul in care vei incepe demersurile pentru infiintarea firmei, totul se va intampla in nu mai mult de doua zile. In felull acesta vei putea incepe activitatea firmei mult mai rapid. Banii pe care ii salvezi din prin obtinerea sediului social la avocat, in loc de inchirierea unui spatiu individual pentru acest lucru ii poti folosi la promovarea firmei, ori intr-o alta directie pe care o consideri a fi necesara pentru firma ta aflata la inceput de drum.

 

Dincolo de toate aceste lucruri, tot ceea ce vei mai avea nevoie, va fi: mult entuziasm si energie pentru a face fata provocarilor de inceput. La fel de important este sa ramai atent la tot ceea ce tine de evolutia pietei, astfel incat sa anticipezi modificarile importante, sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla si sa poti sa raspunzi in timp util tuturor noutatilor la nivel de piata.