Ce trebuie să știți înainte de a angaja o agenție de webdesign – Alegeți agenția potrivită

Poate vă întrebați, dacă toate agențiile web design promit servicii atât de bune, de ce exista unele site-uri de proastă calitate? Cine a realizat aceste proiecte? Aceleași agenții apar în rezultatele căutării. Deci, cum filtrați „merele putrede” de cele bune pentru a găsi agenția potrivită? Cel mai important aspect pe care trebuie să-l cunoașteți înainte de a angaja o agenție web design este livrarea lucrurilor promise. Iată câțiva factori de luat în considerare înainte de a angaja o agenție:

Portofoliu

Agenția web design Digital Craft Agency își prezintă cele mai bune site-uri în secțiunea de portofoliu. Acest lucru te poate ajuta să apreciezi creativitatea echipei. Această zonă arată munca reală a profesionistului și reflectă cu adevărat experiența proiectării site-urilor. Va trebui să vă asigurați dacă stilul general al web designerului satisface cerințele voastre. Căutați paginile afișate în portofoliul lor, pentru a vă asigura că sunt ușor de utilizat, fără erori și cu încărcări rapide.

Experiență

Digital Craft Agency are o experiență vastă în WordPress, comerț electronic, WooCommerce, Magento și alte tehnologii similare. Asigurați-vă că designerul care va lucra la site-ul vostru este bine versat în toate tehnologiile de internet, de exemplu în creare magazin WordPress. Dacă proiectul necesită memorie flash pentru clipul de animație, proiectantul trebuie să poată face această lucrare.

Cronologie

Fiecare proiect are un termen sau o perioadă de timp în care acestea trebuie finalizate. Majoritatea agențiilor arată că își finalizează proiectele la timp. Timpul de finalizare nu depinde de simplitatea proiectului. Fiecare site, simplu sau complex, necesită cel puțin 2-3 săptămâni pentru a parcurge toate procesele de la stadiul de analiză la stadiul de testare. Dacă cineva susține că vă poate oferi un proiect în 2-3 zile, fiți circumspect. Angajați pe cineva care solicită momentul potrivit în conformitate cu cerințele proiectului.

Serviciul pentru clienți

Calificarea nu contează dacă nu pot raspunde la apeluri sau e-mailuri în timp util. Dacă își ignora clienții în timpul programului de lucru, cel mai probabil nu vor respecta termenele și probabil nu vor putea oferi servicii post-vânzare mai bune. Craft Design este o agenție web design care oferă servicii non-stop pentru clienți.

Abilitați de comunicare

Comunicarea joacă un rol important împreună cu proiectarea și programarea site-urilor relevante. Evitați doar persoanele care nu pot comunica bine și întârzie să răspundă. Puteți evalua eficiența comunicării acestora cu apeluri inițiale, e-mailuri sau oferte.

Standarde de serviciu

Toate companiile promit să ofere clienților o strategie de marketing adecvată împreună cu soluții de proiectare / dezvoltare. Serviciul comun înseamnă că vor oferi alte soluții digitale, cum ar fi SEO, comerț electronic, compatibilitate mobilă și marketing în social media, pentru a vă ajuta afacerea să aibă succes pe internet. Digital Craft Agency este o agenție web design care constă dintr-o echipă de experți pentru fiecare serviciu promis.

Acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o agenție bună de proiectare a website-urilor. Evitați agențiile care oferă cele mai mici preturi, dar nu au o idee clară despre evoluția proiectului. În schimb, alegeți cea care se potrivește bugetului și specificațiilor voastre.