Ce ii confera unui model de tabla magnetica o garantie de 25 de ani?

tabla magnetica
tabla magnetica

Astazi, poate mai mult ca niciodata, adaptabilitatea reprezinta o conditie fara de care succesul nu poate fi atins. Trebuie sa tii pasul cu noile descoperiri tehnologice, sa fii la curent cu ce se intampla in lume si sa nu te opresti niciodata din a invata. Toate acestea trebuie sa fie ghidate de ambitie, perseverenta si constanta.

O investitie pe care o poti face pentru a fi mai aproape de indeplinirea visului tau este achizitionarea unui model de tabla magnetica de la Office Class. Stiai ca garantia unui astfel de produs poate ajunge si pana la 25 de ani? Iata doar cateva dintre motivele care te vor convinge ca aceasta investitie este ideala pentru evolutia ta din punct de vedere profesional!

Inalta calitate

Suprafata tablei este emailata cu glazura ceramica, cu rama de aluminiu, fiind tratata special pentru durabilitate. Este rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturilor. Tabla magnetica este realizata din tabla de otel de 0.25 de mm, iar suprafata din spate este acoperita cu folie zincata.

Totodata, consumabilele necesare folosirii tablei sunt markere lavabile (pentru scriere) si burete (pentru stergere). Acestea sunt singurele produse adiacente pe care va fi nevoie sa le cumperi timp de multi ani, deoarece termenul de exploatare al acestui produs ajunge pana la 25 de ani!

Multifunctionalitatea

Aceste noi table nu sunt folosite doar pentru a scrie. Un punct forte al produsului este reprezentat de posibilitatea de a-ti organiza mai bine ideile. De exemplu, prin intermediul unui magnet, poti fixa pe suprafata tablei imagini, planse sau harti. In acelasi timp, daca folosesti markere colorate, vei putea mai bine sa iti individualizezi ideile.

Adaptandu-ti strategia de comunicare la auditoriu (elevi, studenti, colegi sau parteneri de afaceri), vei observa cum discursul tau capata nuante si mesajul transmis este clar receptat. Mai mult, poti folosi tabla magnetica pe post de ecran de proiectie in momentele in care doresti sa folosesti un videoproiector.

Interactivitatea, cheia comunicarii eficiente

Acest produs poate deveni un sprijin de nadejde atunci cand trebuie sa iti exprimi gandurile in fata unei multimi. Folosind exemple concrete si imagini, ideile tale capata contur in mintea celor care te asculta. Este indicat sa tratezi interlocutorul tau ca pe un partener de dialog. Pune intrebari, noteaza pe tabla raspunsurile, initiaza un brainstorming si accepta sugestiile venite din partea colegilor.

Uita de praful de creta

Atunci cand utilizezi o tabla magnetica, nu este nevoie de creta sau de bureti umezi. Cu siguranta iti aduci aminte de anii de scoala, cand erai invitat sa vii la tabla si sa scrii folosind creta.

Mirosul prafului de creta poate starni un sentiment de nostalgie, dar cu siguranta nu reprezinta un miros placut. Este mult mai simplu sa scrii folosind markere reutilizabile si sa stergi informatia scrisa rapid, eficient si fara praful inecacios al cretei.

Cu toate acestea, un lucru este cert: folosirea unui astfel de produs contribuie la o mai buna comunicare intre tine si echipa ta. Prin urmare, acum este momentul pentru a face investitia care te va aduce mai aproape de succes! Intra pe site-ul officeclass.ro, cauta modelele de tabla magnetica, bucura-te de ofertele imbatabile si de promotiile fara egal!

Articol realizat de www.iagency.ro