Banc de lucru, criterii serioase: cum alegi un produs de calitate?

Cati oameni lucreaza in biroul acesta?

Cu tot cu sef, 5.

Deci fara sef, doar 4.

Nu, fara sef nu lucreaza nimeni aici.

Dar nu despre acest tip de bancuri este vorba in articol de fata. Bineinteles, rasul face si trebuie sa faca mereu parte din viata oamenilor, insa “munca este bratara de aur”. Un manager trebuie sa fie constient ca, atunci cand dispare, vremea se insenineaza pentru angajatii sai, insa un alt lucru pe care il poate face pentru a usura munca de zi de zi a colegilor este sa investeasca intr-un banc de lucru de calitate. Iata care sunt criteriile principale dupa care te poti ghida pentru a alege un produs de prima clasa!

Greutatea pe care o poate sustine

Adesea, cei care apeleaza la folosirea acestor obiecte de mobilier nu sunt din categoria clasicelor “meserii de birou”. Sunt cei care lucreaza cu materiale grele, cu piese industriale si cu unelte sofisticate.

Capacitatea portanta a unui astfel de banc variaza intre 300 de kg si 800 kg! Imagineaza-ti cate vrafuri de dosare ar trebui sa fie pe o masa pentru a ajunge la aceasta greutate. Insa, meseriasii care utilizeaza un banc de lucru nu lucreaza cu hartii, ci cu materiale care cantaresc sute de kilograme. De aceea, acestia sunt cei care au nevoie de un asemenea corp de mobilier.

Materialul de fabricatie

Precum acorzi atentie ingredientelor dintr-un aliment, asemenea ar trebui sa procedezi si cand vine vorba despre materialele din care este fabricata o masa de lucru. Structura de rezistenta este din tabla de otel de clasa I, insa blatul poate diferi de la un model la altul. Acesta poate fi din fag sau rasinoase si poate avea o grosime intre 20 si 30 de mm.

Indiferent de scopul achizitionarii unui astfel de produs, nu este indicat sa faci rabat la calitate. De acest lucru se asigura profesionistii de la Viamond. Tu trebuie doar sa intri pe site, sa cauti si sa alegi modelul perfect de banc de lucru pentru tine!

Cu sertar sau cu dulap?

Odata intrat pe site, vei putea observa ca anumite bancuri au sertare, iar altele sunt accesorizate cu un dulap. Pentru a lua cea mai buna decizie, este indicat sa te gandesti care este procesul de lucru la care va fi folosit acest corp de mobilier.

Ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare pentru instrumente si scule sau, dimpotriva, tot ceea ce este necesar are loc pe blat? In functie de raspunsul la aceasta intrebare, vei putea alege un model cu 1, 2, 3 sau chiar 4 sertare. Iar daca ceea ce vei depozita are un volum mai mare, poti opta pentru varianta de banc de lucru cu dulap sau cu dulap si sertar.

Toate produsele, printre care se numara si un banc de lucru, sunt fabricate in Romania, sunt livrate in stare complet asamblata si au o garantie de 2 sau 3 ani. Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzile mai mari de 199 de Ron, iar in restul tarii poti beneficia de transport fara taxe daca soliciti o comanda de peste 299 de lei. Alege ceea ce este mai bun pentru afacerea ta si vei observa cum profitul si buna dispozitie a angajatilor tai vor creste!