Cu toată selecția de huse și folii pentru telefonul tău Huawei, acum se pune întrebarea cu privire la ce model ar trebui să utilizezi. Nu există o soluție uniformă la întrebare, deoarece fiecare utilizator are cerințe diferite.
Ce trebuie să decizi înainte de a alege accesoriile pentru telefon?
Dacă dorești doar să adaugi un accent estetic, husele dure clasice sunt de obicei cele mai bune pentru tine: acestea sunt disponibile în toate culorile sau formele și sunt confecționate din numeroase materiale. Cu toate acestea, nu oferă o protecție excelentă.
Dacă vrei să oferi propriului telefon Huawei mai multă aderență, este recomandat să folosești o carcasă moale sau o bara de protecție. Mai ales modelele din silicon împiedică alunecarea ușoară din mână. Deși carcasele moi restricționează puțin mai mult libertatea creativă, ele sunt disponibile și pentru bani puțini.
Utilizatorii orientați spre activități în aer liber sunt atrași de carcasele cu același nume: o formă robustă și o protecție suplimentară opțională împotriva prafului și apei oferă utilizatorilor iubitori de aventură siguranță în majoritatea situațiilor. De asemenea, sunt cele mai bune huse, dacă telefonul tău mobil tinde să cadă – de exemplu, pentru că îl ții deseori în mâinile copiilor. Cu toate acestea, sunt necesari ceva mai mulți bani pentru huse bune. Repararea afișajului telefonului mobil este însă întotdeauna mai scumpă decât husa.
Dacă dorești să îți protejezi propriul smartphone, fără a fi nevoie să optezi pentru un design nepotrivit al carcasei, ar trebui să iei în considerare carcasele flip. Acestea oferă protecție completă, în special în modul de așteptare. La deschidere, însă, carcasa flip nu mai este foarte diferită de huse clasice.
Celor care utilizează frecvent telefonul li se potrivește o carcasă pentru baterie. Acest lucru elimină necesitatea de a purta o PowerBank separată.
Se recomandă întotdeauna aplicarea unei folii protectoare pentru display. Pentru o protecție maximă, ar trebui să alegi una din sticlă blindată. O folie convențională protejează și împotriva influențelor minore de pe ecran, dar nu ajută în caz de cădere.
Tipuri de folii de protecție
Foliile pentru ecran sunt, de asemenea, disponibile în diferite variante. În funcție de materialul utilizat, acestea îți protejează smartphone-ul în mod diferit:
• Folie de protecție convențională:
Este fabricată de obicei din plastic foarte subțire și este destul de flexibilă. Dacă cumperi o folie de ecran special pentru modelul tău de Huawei, deschiderile mici sunt de obicei perforate în folie. Aceasta înseamnă că butoanele, camera frontală și senzorii importanți nu sunt acoperite de ea. Poți utiliza elementele decupate pentru a poziționa folia și apoi să o lipești de ecran. Protejează împotriva zgârieturilor ușoare.
• Folie de sticlă securizată:
Spre deosebire de folia de protecție convențională, aceasta nu este realizată din plastic, ci din sticlă groasă. În consecință, îți protejează smartphone-ul mult mai bine în majoritatea cazurilor, dar, de asemenea, iese puțin de pe ecran. Cu toate acestea, această folie păstrează intacte multe ecrane pentru smartphone-uri, în cazul unor scenarii mai neplăcute.
• Protecția ecranului pentru lichide:
O modalitate nu atât de răspândită de a-ți proteja propria folie de display este protecția lichidă a acestuia. De obicei se vinde în sticle mici și se aplică sub formă lichidă pe display. Lichidul se usucă apoi și formează un strat protector peste ecran. Aplicația se dovedește adesea că nu este o acțiune simplă, iar factorul de protecție este mai asemănător cu folia convențională decât cu sticla securizată. Lichidul uscat previne reziduurile sau marginile de pe afișaj.