Cadouri pentru barbatii care cred ca au totul

Barbatii din ziua de astazi au totul. Este ca si cum s-ar fi nascut cu toate gadgeturile si obiectele de lux cunoscute. Dar, desi crezi ca are totul, acesta merita totusi cateva surprize speciale din cand in cand. Si aici intervine cel mai bun prieten al barbatului, femeia. Nu-i poti cumpara cadouri, dar il poti face sa se simta special cu daruri pe care le poate folosi in viata de zi cu zi. Iata cateva cadouri unice pentru barbatul care are de toate. Mai multe idei de cadouri barbati gasesti si aici

Drumetie impreuna

Lasa-l sa te tarasca pana la cel mai apropiat traseu si asigura-te ca nu-l vei mai parasi niciodata. El poate fi cel care iti arata locuri noi si te invata noi abilitati. El poate fi ghidul tau sau ii poti da ocazia sa fie profesorul tau. Oricum ar fi, acesta este cadoul perfect pentru un tip care le are pe toate.

Planifica o aventura

Te-ai saturat de aceeasi rutina veche? Lasa-l pe tipul care le are pe toate sa planifice o aventura pentru voi doi. Poti sugera sa faceti o drumetie sau un camping, puteti face un tur al vinurilor sau puteti merge la un muzeu in care nu ati mai fost niciodata. Aventura nu trebuie sa fie traditionala sau conventionala.

Du-l la pescuit

Cel mai bun mod de a-l face pe un barbat sa se simta special este sa-i cumperi o undita de pescuit si sa-l lasi sa te tragacu el pe un lac sau pe un rau. S-ar putea sa nu prinda nimic, dar se va distra incercand. Este o experienta care creeaza legaturi extrem de mari. Puteti, de asemenea, sa o faceti o experienta mai personala, impartind o barca intr-un cadru romantic.

Cumpara-i haine pe care le poate folosi

Barbatul care le are pe toate probabil ca are garderoba foarte ordonata. Este posibil sa aiba o multime de camasi albe, pantaloni negri si alte cateva culori. Sau, poate ca are o multime de costume pe care le poarta rar. Oricum ar fi, i-ar prinde bine un cadou precum un articol vestimentar pe care chiar il poate purta. Puteti merge la un magazin de consignatie sau puteti gasi un croitor local care sa-i faca un costum personalizat sau o pereche de blugi.

Cadou pentru barbati – picnic sau un restaurant nou

Barbatul care le are pe toate isi petrece probabil mult timp acasa. De ce sa nu umpleti o dupa-amiaza cu activitate si distractie cu un picnic sau o masa buna la un restaurant nou? Puteti face asta de una singura sau il puteti scoate in oras. Este o modalitate excelenta de a petrece timp impreuna si de a-i arata ca va pasa.

Cadouri pentru barbati – trusa de barbierit

Barbatul care le are pe toate s-ar putea sa nu mai fie nevoit sa cumpere niciodata un aparat de ras. Ii poti cumpara un kit de barbierit frumos sau un set de produse esentiale pentru barbierit pe care sa le poata folosi pentru tot restul vietii. Ii poti cumpara manere pentru aparatul de ras, crema de ras, o perie si o cana.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5