Alege pachete si servicii funerare de calitate si avantajoase

Casa Funerara Luca este compania din domeniul pompelor funebre, care pune la dispozitia familiilor indurerate servicii non stop si pachete funerare oricand. La noi esti in locul potrivit deoarece echipa noastra iti sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte pentru ati oferi solutiile cele mai bune pentru tine. Oferim pachete funerare complete, care includ tot ceea ce este necesar organizarii ceremoniilor de inmormantare, la preturi foarte avantajoase si de calitate superioara. Totodata, aducem in vedere faptul ca poti beneficia de pachete gratuite, daca optezi pentru achitarea cu talonul de pensie, iar noi iti vom restitui banii. De asemenea, ne putem ocupa de intocmirea documentatiei necesare pentru diverse situatii si oferim consultanta gratuita atunci cand ai nevoie. Experienta bogata, profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada sunt doar cateva dintre caracteristicile principale pe care le vei observa le echipa de la Casa Funerara Luca. In acest sens, contacteaza-ne direct prin telefon sau acceseaza site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii.

Pachete funerare avantajoase

Punem la dispozitia clientilor nostri, o gama variata de pachete funerare, care se dovedesc a fi foarte avantajoase, acestea incluzand elemente esentiale in vederea organizarii inmormantarilor. Din oferta noastra, poti alege exact varianta de pachet adaptata dupa propriile cerinte si avem in vedere pachetele clasice domiciliu, deces spital, funerar ritual, standard domiciliu, pachete pentru pensionari, dar si cele triumf, president sau ambasador, respectiv pachetele pentru incinerare. In acest sens, venim cu solutii diverse si ne adaptam constant nevoilor clientilor nostri.

Servicii complete

La Casa Funerara Luca vei regasi o gama completa de servicii funerare de care poti beneficia, astfel incat oferim sprijin in vederea constatarii decesului de catre un medic, dar si servicii de imbalsamare, cosmetizare, toaletare si igienizare a decedatului efectuate de catre personal specializat in acest sens. Totodata, te putem ajuta cu  intocmirea documentelor de deces, dar si transport funerar in conditii exceptionale, respectiv manipularea in siguranta a decedatului. Dispunem si de pachete speciale pentru pomeniri sau parastas, formate din cosuri traditionale cu vin rosu, vin cu ulei, coliva si colaci, respectiv meniuri prestabilite. Nu in ultimul rand, aranjamentele florale pe care le vei regasi la noi sunt deosebite si sunt confectionate din flori naturale sau artificiale, dupa preferinte. Punem la dispozitie si o gama completa de modele de sicrie, fabricate din diverse esente, precum tei, plop, stejar, brad sau fag si nu numai, din categorii, cum ar fi sicrie sociale la un pret foarte mic, sicrie medii si cele din categoria lux.

Apeleaza la noi

Echipa noastra iti sta la dispozitie la orice ora, astfel incat suntem pregatiti sa te ajutam cu inceperea demersurilor pentru organizarea inmormantarii. Totodata, la noi vei putea beneficia de servicii de consultanta in vederea alegerii unui pachet funerar potrivit.