Cum iti poti salva anvelopele atunci cand ai probleme cu ele

Atunci cand ai probleme cu anvelopele, primul si cel mai important pas de facut este sa vizitezi un service roti pentru a remedia in cel mai scurt timp posibil problemele aparute si pentru a putea sa iti continui drumul.

Furnizam urmatoarele servicii in serviciul nostru de anvelope:

  1. distribuirea anvelopelor (anvelope pentru pasageri, anvelope pentru camioane, anvelope uzate, anvelope pentru banda de rulare)
  2. schimbarea anvelopei, centrare
  3. repararea, vulcanizarea si resaparea anvelopelor
  4. gestionarea garantiei anvelopelor

SERVICEURILE DE ANVELOPE MOBILE

Scopul serviciului nostru de anvelope mobile este de a face serviciile noastre convenabile pentru tine, putem efectua, de asemenea, asamblarea la fata locului / inlocuirea anvelopelor, asamblarea anvelopelor, repararea punctiilor, centrarea / la o ora prestabilita la locul tau. Datorita masinii noastre de service echipate cu masini de inalta tehnologie, oferim servicii complete si de inalta calitate chiar si in timpul debarcarii noastre.

De asemenea, oferim serviciile noastre pentru camioane si autoturisme.

Dupa stabilirea locatiei avariei, anvelopa este plasata pe un schimbator de anvelope. Cel mai simplu schimbator de anvelope este cel mai adesea o masa rotativa rotunda cu unelte speciale care fac mult mai usoara si mai simpla repararea anvelopelor. Exista rafturi automate si semi-automate. Apeleaza la o vulcanizare mobila camioane pentru a remedia rapid problemele atunci cand apar. Din cauza faptului ca drumurile sunt in stare foarte proasta, sansele de a face o pana sunt din ce in ce mai mari, iar daca esti sofer de camion sau daca conduci in interes de serviciu, o pana este exact acel lucru care iti va genera depresii.

Reparati anvelopa fara tub. Arcul este dupa cum urmeaza: se determina locul ranirii, se elimina cauza punctiei, peretii ranii sunt acoperiti cu adeziv, iar diametrul punctiei coincide, de asemenea, cu plasarea opritorului in intreaga gaura.

La repararea unei anvelope, primii doi pasi sunt aceiasi ca in cazul anterior. Locul ranirii este apoi slefuit. Se aplica un plasture din cauciuc proaspat. Vulcanizarea se efectueaza, canelurile sunt asezate pe banda de rulare.

Urmatoarele tipuri de lucrari sunt efectuate la locul de instalare a anvelopelor:

  • Montarea anvelopelor rotilor;
  • Echilibrare;
  • Vulcanizare;
  • Editarea discurilor;
  • Repararea anvelopelor pentru defecte.

In functie de modul in care este organizata reparatia si de tipul de anvelope care trebuie reparate, exista mai multe tipuri de echipamente pentru anvelope. De obicei, in mare parte, un ansamblu de anvelope mobile este o autoutilitara pe baza de camioneta a carei captuseala consta din echipamente speciale de asamblare a anvelopelor.

Apeleaza la un service mobil atunci cand ai pana si vei obtine astfel rezultatele dorite in cel mai scurt timp si fara sa fie nevoie sa depui efort. In plus, costurile sunt rezonabile deci nu va trebui sa investesti extrem de mult in acest sens. Cu ajutorul unei statii mobile pentru roti drumurile tale sunt mai sigure, mai confortabile si mai rapide, pentru ca nu mai trebuie sa te opresti periodic sa verifici anvelopele si presiunea pe care o au in interior.