Accesorii interesante pentru nunta care vor stabili tema evenimentului

Accesoriile sunt cele care dau tematica unei nunţi şi care te vor ajuta să setezi mai bine atmosferă pe care vrei să o transmiţi. Acesta este şi motivul pentru care îţi recomandăm să alegi cu atenţie toate micile detalii care iniţial îţi par nesemnificative. Nu uita că ele intră în poze şi sunt acele detalii care vor rămâne în amintirile de la eveniment. Cu cât eşti mai atent la tot ce ţine de organizarea evenimentului tău, cu atât va fi mai uşor să obţii evenimentul mult dorit. Iată care sunt unele dintre cele mai importante astfel de accesorii.

Decoraţiunile de pe mese

Pe 23H Events poţi găsi mai multe tipuri de decoraţiuni pe care să le pui pe masă. Da, ştim că de cele mai multe ori locaţia în care îţi organizezi nunta este cea care stabileşte toate aceste mici detalii şi care vine cu accesorizarea, însă dacă tema nunţii tale este una specifică nu face compromisuri. Restaurantele refolosesc accesoriile şi vei avea aceleaşi decoraţiuni pentru toate mesele cum au şi alţii de la alte nunţi. Vrei ca evenimentul tău să fie unul cât mai original, aşa că ar trebui să te ocupi personal de alegerea decoraţiunilor.

Paharele mirilor

Paharele mirilor sunt de asemenea accesorii care vor schimba complet vibe-ul unui eveniment. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că acestea se integrează în tematica. Poţi desigur să bei din aceleaşi pahare ca şi invitaţii tăi, însă atunci când vrei să ieşi din tipare şi să dovedeşti că te-ai gândit chiar şi la cele mai mici detalii, alege pahare de nuntă speciale pentru voi. Un exemplu sunt paharele de nuntă îmbrăcate în mire şi mireasa, însă acestea pot fi alese şi în aşa fel încât să fie relevante pentru tine, pentru preferinţele tale şi pentru tot ceea ce ştii că îţi doreşti în viitor. Dacă sunteţi pasionaţi de drumeţii, paharele care aduc aminte de asta pot face că totul să fie mult mai personal.

Mărturiile de nuntă

Foarte multe persoane tratează mărturiile cu superficialitate, însă acest lucru nu este permis, mai ales la o nuntă pentru care te dedici în totalitate şi te implici la superlativ. Alege de fiecare dată mărturii relevante pentru tematica nunţii, iar dacă ai anumite aspecte pe care vrei să le clarifici sau vrei să transmiţi un mesaj despre voi ca şi cuplu, nu ezită să o faci cu ajutorul mărturiilor. Spre exemplu, săculeţii cu lavanda vor arăta calm, linişte şi o dragoste sinceră, în timp ce pernuţele cu seminţe care vor încolţi atunci când sunt udate acasă pot spune despre voi că apreciaţi natură. Acestea din urmă sunt o alegere bună şi pentru activiştii pentru mediu. Dacă sunteţi tradiţionalişti, mierea sau motivele tradiţionale sunt de asemenea alegeri bune de mărturii.

Aceste accesorii de nuntă sunt cele care vor stabili temă, vor da un vibe specific evenimentului şi te vor ajuta să conturezi imaginea de vis pe care ţi-ai dorit-o tot timpul pentru marele eveniment al vieţii tale.