Top 12 Cei mai buni brazi artificiali

Nu vă învinovățim dacă ați optat pentru un brad artificial. Dacă sunteți obișnuiți cu tradiția unui brad natural, acceptarea de brazi artificiali poate fi un pas important, știm – dar suntem aici pentru a vă ajuta cu ghidul nostru pentru cei mai buni brazi artificiali de pe piață. Credem că veți fi destul de impresionați de aceste frumuseți … și, odată ce ați optat pentru artificial, este posibil să nu vă mai răzgândiți niciodată.

Înainte, descoperiți brazi de Crăciun plini, luxurianți, care vor păcăli chiar și cei mai exigenți ochi, precum și actualizări festive, distractive, cu pete de culoare și alte surprize. Suntem aici pentru toate!

1. Brad artificial de tip Fraser

brad artificial de luxAcest brad nu este numit „Cel mai bun din lume” degeaba. Ramurile sale sunt modelate pentru a reproduce modelele exacte de creștere, ramurile în cascadă și acele fine și verzi fine ale unui brad proaspăt tăiat. Se pare că are mai multe vârfuri de ramură decât orice alt brad artificial, iar luminile vor dura 25.000 de ore.

2. Brad Nobil

Echipa de design Terrain a modelat acest tip după un exemplar real în pădure, așa că știi că va arăta mai natural decât orice alt pom de Crăciun artificial. Ccredem că unii dintre cei mai fermecători pomi de Crăciun artificiali sunt aceste frumuseți aproape goale.

3. Pom de Crăciun înzăpezit Utica

Acea zăpadă artificială de pe vârfurile ramurilor de copaci – oferă acestui brad Utica ceva suplimentar.

4. Pinul artificial de Monaco cu lumini LED

Această frumusețe realistică, demnă de a fi răsfățată, are o înălțime de 7,5 metri și o lățime de peste cinci metri. Este plin, pufos și acoperit de lumini.

5. Bradul Kingswood Slim

Acest brad foarte lung și slab face o declarație de dragoste oricui îl privește fără a ocupa mult spațiu. Este disponibil în soiuri de de diferite înălțimi.

6. Bradul măturat Douglas

Această frumusețe are o înălțime de 7,5 ‘ și pare că a fost smulsă chiar de la ferma de brazi … dar o puteți scoate din cutie. Apropo, lasă-ți bradul să respire o zi sau două după ce îl scoți din cutie. În acest fel, ramurile se pot lăsa singure înainte de a decora bradul.

7. Bradul cu beteală argintie Tiffany

Sau ai putea doar să accepți faptul că bradul tău este artificial și să faci totul cu un design de beteală.

8. Bradul cu beteală Pop-Up Holly Jolly

Iată o altă variantă plină de viață, plină de culoare, pe tema pomului de Crăciun.

9. Bradul confecționat din lemn

Unii dintre pomii noștri favoriți de Crăciun sunt de fapt exemplarele mai modeste care au apărut pentru a satura spații mici și / sau oameni cu gust contemporan. Caz elocvent? Acest pom cu dibluri O.G., cu profil redus, în stil scandinav (care este disponibil într-o gamă de înălțimi).

10. Mesteacănul cu LED

Cu un finisaj asemănător cu mesteacanul pentru timpul zilei și LED-uri minuscule care strălucesc când luminile se sting, acesta este un câștigător doi la unu și este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă preferați un pom de Crăciun alb.

11. Molidul albastru de Colorado

Acest pom de Crăciun ușor de asamblat vine neluminat, astfel încât să puteți adăuga propriile lumini. S-ar putea să vă sugerăm șirurile LED personalizate, controlate de aplicații ale noastre? Ele transformă orice pom în magie multicoloră, instantaneu.

12. Bradul cu ramuri în formă de pene inspirat din epocă

Cu ramuri în formă de pene inspirat din epocă în verde clasic, acesta este un câștigător pentru oricine care nu este prea sigur cu privire la decorațiunile de sărbători – dar dorește să se conformeze sărbătorilor.

Pentru mai multe modele de brazi artificiali de lux vândute online în România, click aici. BraziCraciun.net este un site pe care îl recomand personal, eu de aici mi-am luat anul trecut un brad artificial de lux, absolut superb.