Sfaturi de cumpărături pentru rochii de mireasă pentru mirese cu corp drept sau dreptunghiular

Miresele care au spatele mai drept sunt ideale pentru rochiile în formă de linie A. Fusta în linie A atrage atenția asupra taliei și oferă miresei un aspect mai sculptat, deoarece fusta mai lungă oferă profunzime. Cele cu curbe mai puțin pronunțate ar trebui să meargă la un salon cu personal experimentat. Cumpărăturile cu un profesionist nu numai că îți vor îmbunătăți experiența, dar îți vor fi și mai ușor să găsești o rochie care să scoată în evidență părțile corpului tău asupra cărora vrei să atragi atenția. Personalul primește instruire despre cum să ajuți o viitoare mireasă. Diferite forme, dimensiuni și naționalități, imbunătățește întreaga experiență a mireselor.

Sfaturi de cumpărături pentru miresele cu umeri largi pentru rochii de mireasă

Dacă adorati umerii largi, nu ezitați să atrageți atenția asupra regiunilor dumneavoastră tonifiate. Cu aplicații rafinate din dantelă și mărgele, vă puteți evidenția brațele, umerii și corpul. Dacă vrei să scoți în evidență această formă a corpului, poți opta și pentru o talie imperiu sau o silueta schimbătoare. În plus, un decolteu adânc este deosebit de atractiv dacă încerci să creezi un stil echilibrat pentru ziua nunții tale.

Sfaturi de cumpărături pentru rochii de mireasă pentru miresele mici care ar putea dori mai multă înălțime

Dacă aveți nevoie de puțină înălțime suplimentară, iar tocurile sunt insuficiente căutați forme care vă pot ajuta să vă lungiți și să vă echilibrați silueta. De asemenea, puteți cauta o rochie cu o diviziune distinctă între sân, talie și șold. Rămâneți cu materiale moi, ușoare și aerisite, decât cu mărgele grele, tul și multe straturi.

Cum să expediezi complet o rochie de mireasă

Probabil că nu te-ai gândit prea mult la ambalarea și expedierea rochiei după ce i-ai spus „da”. Odată ce rochia ta ideală este în posesia ta, ar putea fi dificil să te gândești să renunți la ea. Cea mai frecventă justificare pentru expedierea unei rochii mireasă ieftine, este că trebuie să o livrezi rapid și în siguranță unui client. Revânzarea rochiei după nuntă este o chestiune de preferință personală, dar a câștigat din ce în ce mai multă acceptare. Chiar dacă ar putea părea o idee simplă, livrarea unei haine de mireasă implică mai mulți pași diferiți.

Vestea bună este că împachetarea și protejarea rochiei vor fi la fel oriunde ai merge. Ea spune că este important să vă protejați aspectul. A oferi hainelor tale o a două viață nu numai că îți câștigă niște bani în plus, dar sprijină și metodele de modă sustenabile.

Cumpărături pentru o rochie de mireasă: sfaturi pentru miresele scurte (dar nu mici).

Stilurile care creează o separare clară între bust, talie și șolduri, în special, articolele care sunt corsetate sunt recomandate mireselor care sunt mici în înălțime, dar au un cadru curbat. Stilurile în linie A sunt ajustate și structurate la corset, dar au o fustă moale, fluidă, de la talie în jos, sunt ideale pentru acest tip de formă.