Procedurile complexe din domeniul constructiilor sunt mai simple cu Eurosurvey

Tehnologia se dezvolta accelerat si asta ajuta fiecare domeniu sa ajunga la un alt nivel al performantei sale. In cazul constructiilor, scanarea laser 3D a devenit parte indispensabila din numeroase proceduri, crescand semnificativ gradul de precizie in realizarea lor. Nu doar ca ofera posibilitatea de a obtine schite si planuri la care nu aveam acces anterior, dar permite si generarea de modele 3D care sa simuleze constructia. Dar asta nu este tot pentru ca aceasta metoda nu inceteaza sa se dezvolte. Astfel putem vorbi acum si despre modelare 3D cu Eurosurvey, o chestiune care determina rezultate eficiente, in timp scurt.

Ce reprezinta modelarea 3D?

In termeni tehnici, definitia este una foarte complicata. Insa, pentru a oferi o explicatie pe intelesul tuturor, modelarea 3D poate fi asemanata cu o simulare a cladirii scanate in plan tridimensional. Practic, pentru cladirile ce urmeaza a fi renovate, reabilitate sau pur si simplu pentru partea de design interior se va face o scanare laser 3D in urma careia prin diferite procedee si cu ajutorul softurilor de specialitate se obtine modelul 3D fidel al cladirii la scara 1:1 in diferite formate cerute de beneficiar si la diferite niveluri de detaliu, in functie de obiectul proiectului.

Ce avantaje aduce detinerea unui astfel de model in plan tridimensional?

Acest mecanism este cu atat mai util, cu cat poate reda intocmai fiecare element component. Asta ajuta in primul rand la determinarea suprafetelor, volumelor si a compartimentarilor cladirii. De asemenea modelul 3D al unei cladiri permite sa se efectueze modificari in timp real, pentru a incerca multiple combinatii de aranjare, in asa fel incat sa se poata ajunge la varianta ideala din toate punctele de vedere, respectand standardele de calitate si siguranta. Deci, intr-un model 3D realizat cu ajutorul scanarii laser avem toata informatia din teren necesara beneficiarului.

Alege sa lucrezi doar cu specialisti care iti pot garanta cele mai eficiente rezultate

In cazul in care te-ai convins de utilitatea si necesitatea folosirii acestei metode in fiecare proiect de constructii, nu iti mai ramane decat sa ne contactezi pentru a stabili o oferta cat mai avantajoasa pentru ambele parti. Este important de stiut ca pretul se calculeaza personalizat in functie de complexitatea proiectului si de alte detalii tehnice. Experienta noastra isi va spune cuvantul la fiecare interactiune iar cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie de care dispunem, vom reusi sa generam cele mai detaliate si utile modele 3D care sa te ajute sa dai viata oricarui proiect.