Iarna asta, reinventează-ți decorul din living, în doar câțiva pași simpli!

Acum că iarna s-a așternut și temperaturile au scăzut, simți nevoia să-ți găsești liniștea și confortul în propria locuință? Din păcate, decorul nu te mai mulțumește și nu te simți ca „acasă”? Ai vrea să aduci câteva modificări, dar nu știi cu ce să începi? Atunci, acest articol este soluția problemelor tale, deoarece și-a propus să-ți ofere 3 metode practice și ușoare la care poți apela pentru a-ți schimba decorul în living. Urmărește-l până la capăt și vezi cum poți schimba aspectul sufrageriei tale într-un timp util și fără prea mulți bani investiți!

 

Iată ce să introduci în decorul sufrageriei tale pentru o schimbare sesizabilă

 

1. Tablouri decorative living

În primul rând, atunci când vrei să-i dai un refresh livingului tău, apelează la varianta tablouri, deoarece acestea fac diferența, fără doar și poate! Un tablou cu un peisaj deosebit sau o imagine care te inspiră va îmbrăca cu succes pereții sufrageriei tale, oferindu-i un aer relaxant și o atmosferă care inspiră căldură și liniște. Fie că e vorba de un singur tablou sau un multicanvas, dacă alegi imaginea potrivită și le amplasezi într-un loc care să poată avantaja decorul.

 

2. Un covor nou

Pe lângă tablouri, un covor poate contribui extrem de mult la aspectul unei încăperi. Dacă optezi pentru un covor cu dimensiunile, materialul și culoarea potrivită, care să se încadreze perfect în decorul camerei în care urmează să îl introduci, vei observa singur/ă cât de mult se vor schimba lucrurile. Consultă mai multe site-uri și verifică prețul și calitatea produselor pentru a lua cea mai bună decizie, iar apoi găsește-i locul potrivit în cameră!

 

3. Plante

De asemenea, puterea plantelor într-o încăpere este incontestabilă, atât la nivel estetic și olfactiv, cât și din punct de vedere sanitar, deoarece acestea absorb dioxidul de carbon, transformă în oxigen. În funcție de spațiul de care dispui, alege plante mai mari sau mai mici, dar încearcă să le diversifici și să formezi o imagine uniformă, fără să îngrămădești obiectele de decor.

 

În concluzie, dacă iarna aceasta vrei să ai o sufragerie confortabilă și primitoare, fă aceste 3 modificări minore, dar de amploare și vei vedea cum întreg peisajul va deveni mai frumos. Poți adăuga chiar și diverse corpuri de iluminat, cum ar fi instalații electrice, ghirlande sau veioze înalte. Bucură-te de peisajul și liniștea propriei case singur sau alături de familie ori prieteni!

 

 

Sursă foto: Pexels.com