Emporio Armani- ceasuri de succes

Ceasurile de mana Emporio Armani reprezinta raspunsul la tendintele pietei, al casei de moda de lux cu acelasi nume. Linia Emporio Armani, comercializata in special pentru tinerii moderni, este a doua cea mai scumoe din imperiul lor de afaceri. Ceasurile sub marca Armani, sunt menite sa sugereze lux si prosperitate cu modele pentru diferite stiluri, de la clasic la urban si casual.

Dupa ce Giorgio Armani a dezvoltat gama de imbracaminte foarte eleganta si minimalista, progresul esential a fost facut in momentul in care a castigat contractul pentru a se asigura de tinuta actorului Richard Gere in filmul de la Hollywood “The American Gigolo” de la inceputul anilor `80. Atunci, numele lui Giorgio Armani a devenit cunoscut la nivel mondial, castigand faima si recunoastere.

Oamenii din intreaga lume cauta sa cumpere produsele Armani fiindca acest nume simbolizeaza calitate, stil si moda. Iar Armani nu a dezamagit niciodata asteptarile consumatorilor sai.

Gama de ceasuri se incadreaza sub numele Emporio Armani si este foarte cunoscuta in toata lumea. Ceasurile de mana se adreseaza in primul rand iubitorilor de orologerie mai tineri, care sunt mereu la curent cu ultimele tendinte din moda si care isi doresc sa detina intotdeauna cele mai noi si elegante ceasuri de pe piata. Incursiunea lui Giorgio Armani pe piata aceasta de bijuterii a reprezentat cel mai probabil cea mai indrazneata miscare a sa de la infiintare si pana in prezent. Pe langa faptul ca Armani era deja un brand iubit pentru stilul elegant si minimalist, colectia de ceasuri de mana i-a adus o si mai mare apropiere fata de consumatori, deoarcere toti s-au indragostit imediat de designurile clasice si de bun gust prezentate de ceasurile Armani.

Gama de ceasuri Emporio Armani este vasta. Cuprinde modele atat pentru barbati cat si pentru femei, iubitori de mai multe stiluri. Putem spune despre preturile ceasurilor ca sunt acceptabile. Nu sunt nici cele mai mici de pe piata dar nici cele mai mari. Raportul calitate pret este unul echilibrat si corect. Ceasurile de mana Emporio Armani sunt potrivite oricarui eveniment si oricarei ocazii. Ceasurile de mana pentru femei sunt mai indraznete si mai feminine decat cele pentru barbati, care sunt mai masive, inspirand putere si lux.

Ceasuri de mana Emporio Armani pentru barbati au mecanisme cuart, bratarile pot fi din otel inoxidabil, piele naturala sau silicon ori cauciuc. Indeferent de bratar, toate ceasurile sunt realizate cu bun gust, avand design clasic ori sport, sau chiar luxos. Culorile bratarilor variaza de la negru complet, pana la argintii sau albastre. Cadranele mari, au culori gri sidefat sau alb, ori negru reprezentand masculinitate. Unele pachete de ceasuri sub emblema Emporio Armani vin cu un cadou din partea casei de moda, cum ar fi o bratara, sau chiar butoni pentru camasa asortati cu ceasul. O serie de ceasuri au afisate pe cadran o fereastra pentru afisarea datei. De asemenea, daca sunteti la curent cu tehnologia, Emporio Armani pune la dispozitie o serie de ceasuri digitale, smartwatchuri in acelasi stil modern in care ne-a obisnuit si care i-a adus notorietatea.

Ceasurile de mana Emporio Armani pentru femei sunt mai cochete, mai elegante si scot in evidenta feminitatea unei doamne iubitoare de moda. Ceasurile au bratari din otel inoxidabil sau piele naturala, de culori variate de la argintiu, auriu rose sau chiar negru, pana la multicolore , in dungi cu galben, mov, rosu sau verde. De asemenea sunt pachete speciale unde la comandarea unui ceas poti primi o bratara cadou, la fel de minunata ca si ceasul.

Pe magazinul online de ceasuri de mana Orologi.ro poti gasi astfel de pachete speciale, dar si multe alte modele, atat pentru barbati cat si pentru femei.