Cumpara de la iUni echipamente pentru inspectia video a canalizarilor

Fiecare actiune, indiferent de natura ei, are nevoie de o diagnoza corecta, pentru a i se garanta succesul. Acelasi principiu se aplica si in cazul avariilor localizate pe tevi sau conducte. Persoanele responsabile de rezolvarea lor au nevoie de echipamente profesionale prin care sa detecteze cu succes cauza problemei si sa actioneze adaptat in functie de aceasta. In acest fel, efortul si timpul necesare sunt reduse la minim, dat fiind faptul ca nu mai sunt necesare nenumarate teste in prealabil pentru a stabili care metoda de lucru este cea ideala in contextul dat. Prestatorii de servicii profesionale pot alege camerele pentru inspectie a conductelor de la iUni cu ajutorul carora sa obtina informatii in timp real despre situatia cu care se confrunta.

De ce sunt indispensabile echipamentele de inspectie video?

Iti ofera posibilitatea sa afli cauza exacta a avariei. In acest mod, iti vei putea adapta planul de actiune conform situatiei, in asa fel incat sa nu fie necesare multiple teste in prealabil pana gasesti solutia potrivita. Te ajuta sa actionezi localizat. Dat fiind faptul ca iti ofera imagini in timp real, te va ajuta sa iti coordonezi mult mai bine intreaga actiune, astfel incat sa ajungi la locul dorit, fara niciun inconvenient. Scad riscul de a intampina probleme pe parcursul interventiei pentru ca te ajuta sa observi alte elemente din jur si sa le eviti, astfel incat sa nu le afectezi din cauza unei miscari gresite.

Alege din oferta iUni camere pentru inspectia canalizarilor

Aceasta categorie de echipament este una care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui profesionist. Astfel trebuie sa te orientezi catre variante de calitate superioara pentru a-ti garanta performanta la cele mai inalte standarde. In oferta iUni te asteapta nenumarate variante de camere, dotate cu functii multiple invelite intr-o carcasa dura si de lunga durata.

Zeci de modele adaptate tuturor categoriilor de nevoi

In oferta iUni vei putea descoperi foarte multe variante de camere dintre care sa alegi in functie de amploarea interventiilor pe care le realizezi. Poti opta pentru variante de mici dimensiuni, ideale in cazul interventiilor locale si a blocajelor minore, cat si pentru camere care pot fi utilizate direct la canalizarile generale ale oraselor.

Beneficiaza de consultanta de specialitate

In cazul in care nu te poti hotari la o singura varianta sau nu stii care ar fi cea mai potrivita pentru nevoile tale profesionale, poti apela oricand la nevoia unui specialist din echipa iUni care sa te ajute in luarea celei mai bune decizii. Ii comunici care sunt asteptarile tale, in ce conditii urmeaza sa le folosesti, iar acesta iti va face cele mai potrivite recomandari dintre care sa alegi dupa propriile criterii.

Sunt usor de folosit

Majoritatea camerelor de la iUni sunt in varianta endoscop. Mai exact, permit introducerea direct pe gura de canalizare astfel incat sa ajunga in punctul in care este localizata problema. La exterior sunt conectate la un ecran pe care sa fie redate in timp real imaginile pe care le capteaza. Tot aici ai si un panou de control cu ajutorul caruia sa gestionezi deplasarea, pentru a evita eventuale obstacole. Totul se realizeaza pe baza unor functii prestabilite pe care le accesezi prin apasarea unor taste specifice, motiv pentru care nu sunt necesare cunostinte tehnice foarte avansate pentru a putea utiliza asemenea dispozitive.

Comanda simplu si rapid

In momentul in care ai gasit varianta ideala, tot ce mai ramane de facut este sa plasezi comanda. Adauga echipamentul in cos, introdu datele solicitate si gata, iar coletul va ajunge la tine in cel mai scurt timp.