Cum se pilesc corect unghiile utilizand pila electrica

Pentru a pili corect unghiile este foarte important sa ai si tot ce iti trebuie in sensul acesta, cum ar fi pila potrivita. In functie de tipul de unghii pe care le ai, vei putea sa obtii si forma dorita pentru unghiile tale. Spre exemplu, pentru unghiile clasice poate fi suficienta o pila normala, dar pentru unghiile cu gel vei avea nevoie de capete de freza si pile electrice altfel va dura  o eternitate pana in momentul in care vei reusi sa obtii forma dorita sau sa inlocuiesti gelul. Iata cum poti pili corect unghiile.

Atunci cand vorbim despre unelte, pilele sunt unele dintre cele mai de baza. Toate aceste instrumente sunt subestimate si sunt utilizate de tehnicieni pentru a realiza numeroase sarcini cum ar fi netezirea marginilor care sunt groase.

Cum faci unghiile patrate?

Lateralele puternice si curba adanca sunt practic o alegere structurala solida. Pentru a crea cele mai bune unghii patrate, va trebui sa pilesti marginile in paralel cu patul unghiei si ulterior sa intorci pila perpendicular spre varf si sa pilesti si marginile. Forma aceasta este foarte usor de realizat pe o unghie falsa, deoarece pila poate sa ramana in contact cu varful in timp ce o misti in spate si in fata. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca nu rotunjesti varfuile pe masura ce profilul produsului se combina. In cazul in care lucrezi pe unghia naturala, va trebui sa te concentrezi si sa tii pila in directia corecta. Verifica tot timpul progresul privind unghiile tale. De asemenea, va trebui sa alegi si biturile potrivite. Alege capete de freza de la hotnails.ro si vei obtine cu siguranta eficienta dorita.

Unghii patrat ovale

La fel ca si unghiile patrate, cele care sunt patrat ovale au o structura foarte puternica si un beneficiu in plus. Nu au acele colturi ascutite care au tendinta de a crapa sau de a se ciobi. La fel, sunt o forma minunata pentru clientele care poarta in general unghii patrate si care vor sa treaca la unghii ovale. Pentru a crea acea forma speciala patrat ovala incepe rotunjind colturile unghiilor pana cand acestea se potrivesc perfect.

Unghii ovale

O forma universala pentru unghii este cea ovala. Aceasta da iluzia de degete subtiri si lungi. Tot ce trebuie sa faci este sa pilsti marginile de la colturi inspre centru si sa ondulezi gradual pila pentru ca varful sa fie rotunjit. Alterneaza intre imagini pe masura ce perfectionzi forma astfel incat sa te asiguri ca forma rotunda nu este excesiv de ingusta. In cazul in care lucrezi cu unghii artificiale, ideal ar fi sa continui sa modelezi unghia, tinand pila la un unghi de 45 de grade pe marginea libera pentru a obtine profilul de care ai nevoie.

Acestea sunt cele mai comune sfaturi pentru ca unghiile pe care le creezi sa fie cele mai potrivite pentru tine si sa arate tot timpul bine. Nu uita ca unghiile care arata bine sunt cele care vor da un aspect interesant mainilor.