Cum să alegi cea mai bună muzică de nuntă pentru un eveniment distractiv și memorabil

Muzica joacă un rol important în ziua nunții tale. Tocmai de aceea, trebuie să alegeți piesele care vă reprezintă cel mai bine, respectând în același timp tradițiile vechi de secole și ținând cont de preferințele tuturor invitaților la nuntă. Se pare că, în zilele noastre, să spui da rochiei nu este suficient. Trebuie să găsești și o listă de piese care să o însoțească.

Consultați cele trei sfaturi importante enumerate mai jos, care vă vor ajuta să alegeți cea mai bună muzică de nuntă atemporală, care va crea cea mai bună atmosferă pentru această ocazie memorabilă.

Aduceți în minte câteva amintiri cu melodia preferată

V-ați imaginat vreodată primul vostru dans ca un cuplu căsătorit? Desigur, dar a fost cu mult timp în urmă. Vă mai amintiți cu ce melodie aveați fantezii pe atunci? Ați alege și acum aceeași piesă și ați cânta-o în ziua nunții, în cinstea legăturii eterne dintre dumneavoastră și viitorul soț?

S-ar putea să vă trezească amintiri vechi și să vă ajute să redescoperiți emoțiile puternice pe care le-ați simțit pe când erați doar împreună. Ca să nu mai vorbim de faptul că o melodie „oldie but goldie” din anii ’80 sau ’90 ar putea fi o alternativă mai puțin riscantă: o melodie atemporală ar fi apreciată de părinții, bunicii și frații mai mici în același timp.

Faceți două liste de cântece, în funcție de durata și de particularitățile ceremoniei dvs.

Până acum, ar trebui să fii pe deplin conștient de faptul că nunta ta necesită două liste diferite de cântece: una pentru ceremonia propriu-zisă și alta pentru recepție. Poți personaliza evenimentul așa cum crezi de cuviință, alegând muzica care te reprezintă cel mai bine pe tine, pe sufletul tău pereche și povestea ta de dragoste, dar asigură-te că selecția ta respectă și natura evenimentului și preferințele publicului. Cea mai bună abordare ar fi să mergeți în favoarea instrumentelor pentru întreaga ceremonie.

Credeți că acesta este un clișeu plictisitor și suprautilizat în planificarea nunții? Nu vă faceți griji; veți avea ocazia să vă impresionați invitații cu o listă de redare a muzicii de nuntă unică, incluzând melodii de dragoste romantice lente, imediat ce începe ședința foto. În plus, recepția este o cu totul altă poveste. În timpul recepției puteți pune muzica pe care o iubiți cel mai mult, atâta timp cât se potrivește cu tema nunții dumneavoastră.

Planificați momentele muzicale și supervizați cu atenție repetițiile pentru a evita situațiile jenante

O mulțime de viitoare cupluri căsătorite aleg să angajeze o formație mai mult sau mai puțin populară pentru recepția nunții lor. Faptul că nu sunt începători în industria muzicală nu înseamnă că nu ar trebui să-ți petreci timpul organizând și supervizând repetițiile.

Dimpotrivă, trebuie să le monitorizezi prestația pentru a evita greșelile și neconcordanțele de sincronizare care ar putea compromite întregul act live. Doar prin organizarea repetițiilor ai putea decide câte melodii ar trebui să cânte formația, în funcție de durata recepției. Nu ai vrea ca ei să fie forțați să cânte aceleași piese la nesfârșit, acest lucru nu ar face decât să îți plictisească de moarte invitații și să transforme ziua nunții tale într-un mare fiasco.

Sfatul experților: Consultați-vă întotdeauna cu oficiantul de nuntă înainte de a vă crea propria listă de redare

S-ar putea să fiți înclinați să credeți că este normal să vă alegeți propria muzică de nuntă pentru ceremonia voastră, bazându-vă doar pe preferințele voastre unice. Pe de altă parte, s-ar putea ca oficiantul nunții tale să nu fie foarte impresionat de gustul tău impecabil în materie de muzică. Mai mult decât atât, el ar putea să vă oblige să renunțați la planurile inițiale și să rămâneți la tradițiile vechi de secole.

Dacă „Here comes the Bride” iese din discuție și vă doriți neapărat să vă bucurați de o listă de redare personalizată în cea mai specială zi din întreaga voastră viață, asigurați-vă că alegeți un oficiant de nuntă care vă împărtășește viziunea neconvențională.