Ce este Olaplex si cum te ajuta?

Olaplex este un produs profesional considerat „revolutionar” pentru beneficiile pe care le are asupra parului, in special pe cele tratate chimic. Sa aflam impreuna! Despre Olaplex se vorbeste de ceva timp, demonstrand ca nu este o tendinta trecatoare, ci un tratament de par care a revolutionat complet lumea ingrijirii parului. Sute de mii de oameni continua sa-l foloseasca si sa aprecieze beneficiile sale, incepand cu vedetele de la Hollywood! Prin urmare, este o datorie pentru noi, iubitorii de sector, sa vorbim despre acest tratament fantastic, oferind toate informatiile necesare celor care nu au avut inca ocazia sa il foloseasca. Sunteti gata sa va scufundati in lumea revolutionarului tratament de par care ii place tuturor?

OLAPLEX N.3 PERFECTOR DE PAR: TRATAMENTUL PREPARATOR

Olaplex N.3 este probabil cel mai faimos produs al intregii linii. Un tratament pre-sampon conceput pentru a fi facut acasa! Intr-adevar iubit de toata lumea, este considerat un tratament de umplere restructurant, deoarece este complet absorbit de par, ajungand in interior si actionand asupra podurilor care formeaza structura de sustinere a intregii fibre de par. Cu un parfum delicios si delicat de vanilie si flori, Olaplex N.3 trebuie utilizat de 1 sau 2 ori pe saptamana, aplicandu-l cu generozitate pe parul umed de la radacini pana la capete. Odata aplicat, piepteneti lungimea si lasati sa actioneze cel putin 30 de minute sau mai mult. Apoi clatiti si continuati cu etapele N.4 si N.5 ale tratamentului pe care urmeaza sa il descoperim imediat!

OLAPLEX N.4 SI N.5: SAMPON SI BALSAM

Sa trecem la Olaplex N.4 si N.5, samponul si balsamul care va permit sa finalizati tratamentul acasa si sa intariti si mai mult parul, conferindu-i un aspect stralucitor, neincurcat si matasos. Acestea contracareaza varfurile despicate si cretul, precum si sunt testate clinic pentru a reduce ruperea tulpinilor. Balsamul N.5 trebuie aplicat numai si exclusiv pe lungimi si capete si lasat sa actioneze 3 minute. Apoi se va clati bine.

OLAPLEX N.6: HIDRATEAZA SI PROTEJEAZA

Iata-ne la faimosul N.6! Brandul l-a numit literalmente „Sfantul Graal al tuturor produselor”, este o crema ultra-concentrata leave-in care hidrateaza si protejeaza toate tipurile de par, eliminand complet frizul timp de 72 de ore. Intareste si netezeste parul si reduce timpul de uscare. Pe parul cret, pe de alta parte, are un efect disciplinant si da definitie. Formulat cu aceeasi tehnologie brevetata ca celelalte produse Olaplex, este un produs 100% vegan! Aplicati o cantitate mica pe parul umed de la lungimi medii pana la capete si continuati cu uscarea.

OLAPLEX N.7: UN ULEI MIRACULOS

Olaplex N.7 este un ulei ultra concentrat care incheie tratamentul. Protejeaza si elimina frizul, oferind o stralucire uimitoare! Repareaza, intareste si hidrateaza toate tipurile de par, marind drastic stralucirea si moliciunea acestora, oferind protectie impotriva caldurii pana la 230 de grade. Pe scurt, o minune! Se aplica maximum 2 sau 3 picaturi pe parul umed sau uscat.

Asa-numitul tratament minune exista de ceva timp si opiniile despre Olaplex continua sa fie incitante! Super potrivit pentru toate tipurile de par si mai ales pentru cele deteriorate de tratamentele chimice, este considerat tratamentul „de protectie a parului” si este iubit de tot Hollywood-ul. Laudele vin nu numai de la saloanele de coafura profesionale si de la vedetele marelui ecran, ci si de la femeile si barbatii din intreaga lume care comenteaza si revizuiesc cu entuziasm marca. Puteti gasi toata gama de produse olaplex pe haircare.ro