Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru deschiderea unui bar?

echipamente horeca

Fie ca lucrati deja in industria ospitalitatii si doriti sa va imbogatiti portofoliul cu inca o unitate sau vreti sa va reprofilati si sa intrati pe aceasta piata extrem de competitiva, deschiderea unui bar este printre cele mai bune idei de business pe care le puteti avea in prezent, din mai multe motive. In primul rand, pandemia se indreapta spre final, iar restrictiile au fost ridicate aproape in totalitate, iar, in al doilea rand, temperaturile caniculare ii fac pe romani insetati, atat la propriu, cat si la figurat, dupa distractie si socializare.

In conditiile date, un bar va va aduce profituri imediate si va va ajuta sa recuperati investitia initiala in cel mai scurt timp posibil, atat timp cat tineti cont de unele criterii importante. Bineinteles, locul in care amplasati unitatea de alimentatie publica este esential, intrucat el determina atat chiria pe care o veti plati, cat si vadul comercial, insa conteaza si alte aspecte, precum echipamentele HoReCa pe care le achizitionati. Un furnizor profesionist, cu o experienta indelungata pe piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile de top din Romania inca din anul 1992, va va oferi toate produsele si serviciile de care aveti nevoie.

Iata, in continuare, ce echipamente HoReCa pentru bar puteti regasi in oferta furnizorului mentionat anterior. Facem precizarea ca acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare, o durata indelungata de viata, dar si un consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu randamentul lor. In plus, ele sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera) si pot beneficia si de reduceri semnificative, in regim outlet.

Mixere si blendere profesionale. Aceste echipamente HoReCa va vor ajuta la prepararea smoothie-urilor, piureurilor, amestecurilor de sosuri si supelor;

Dispensere si dozatoare de bauturi. Cu ajutorul lor, veti servi rapid cocktail-uri, milkshake-uri, granita, creme cu gheata, ciocolata, lapte, vin fiert sau ceai fierbinte;

Vitrine de bauturi. Acestea pastreaza bauturile, de la apa si suc la bere si vin, la o temperatura ideala pentru consum imediat, dar le si prezinta clientilor, intr-o maniera eleganta;

Vitrine calde/reci de expunere. Echipamentele HoReCa respective mentin alimentele la temperatura potrivita si le expun intr-o maniera deopotriva practica si apetisanta;

Masini de spalat vase/pahare profesionale. Ritmul frenetic in care se succed clientii unui bar impune prezenta automatizarilor, mai ales cand vine vorba despre un aspect atat de important precum curatenia veselei;

Masini de lustruit pahare/tacamuri. In aceasta categorie, intra unele dintre cele mai performante masini de lustruit pahare si tacamuri din lume, cu o capacitate si o autonomie mare si un proces 100% igienic si rapid;

Masini de cuburi de gheata. Gheata este unul dintre cele mai cerute „ingrediente” intr-un bar, iar aceste echipamente HoReCa va asigura ca nu veti ramane niciodata fara suficiente cuburi (sau fulgi);

Storcatoare de citrice. Prepararea fresh-urilor in fata clientilor va spori increderea acestora in localul dumneavoastra si va adauga un plus de gust preparatelor;

Pannini – grill de contact. Un astfel de echipament HoReCa reprezinta cea mai eficienta solutie pentru potolirea rapida a foamei, ajutand la servirea unor preparate pe cat de delicioase, pe atat de hranitoare;

Modul refrigerat de bar. Nu in ultimul rand, modulele refrigerate sunt ideale atat pentru depozitarea butoaielor de bere, cat si pentru servire, indoor sau outdoor, intrucat pastreaza celebra bautura mereu rece.