5 sfaturi pentru a alege cele mai bune jucării pentru bebeluși

Importanța jucăriilor pentru copii este enormă în viața unui copil. În afară de a se distra, bebelușii învață și ei foarte multe în timp ce se joacă cu jucăriile sale. Jucăriile pentru bebeluși vă pot face copilul să râdă de bucurie, vă pot opri bebelușul din plâns și vă pot face copilul ocupat fără o atenție specială și îl pot educa și fără eșec. Totuși, cum să alegi cele mai potrivite jucării pentru bebelușul tău iubit?

 

  1. Siguranța este cheia jucăriilor sănătoase pentru copii

Factorul principal pentru alegerea unei jucării sănătoase pentru copii este siguranța. Vă rugăm să verificați mai jos:

– Jucăriile sunt fabricate din plastic sau țesătură toxică?

– Există vreo garanție de calitate?

– Există părți libere din jucării care ar putea provoca un pericol de sufocare?

– Jucăriile s-ar putea încadra într-o rolă de hârtie igienică, dacă da, s-ar putea sufoca un copil.

– Degetele mici ar putea fi ciupite?

– Copilul dvs. este prea mare în corpul fizic pentru a se juca în siguranță cu jucăriile sau echipamentele?

 

  1. Alegeți jucăriile pentru bebeluși în funcție de interesul bebelușului

Este important să alegeți jucăriile pentru bebeluși în funcție de interesul bebelușului. În cazurile obișnuite, pentru copiii cu vârsta sub 18 luni, cum ar fi telefoane mobile, cărți moi, zgomote, cutii ocupate, mese de activități, jucării stivuitoare și jucării de tras si impins. Cu toate acestea, este important să respectați preferințele bebelușului și să observați ceea ce îl interesează pe copilul dumneavoastră. Îi place să se prefacă că conduce un vehicul? Îi place să construiască cu blocuri? Îi place poveștile despre fermă? A fi conștient de interesele bebelușului tău și a face alegeri bazate pe aceste interese arată că respecți sentimentele copilului tău și îi apreciezi ideile.

 

  1. Alegeți jucăriile pentru bebeluși în funcție de vârsta bebelușului.

De asemenea, este esențial să alegeți jucării pentru bebeluși în funcție de vârsta bebelușului și cumpărați jucăriile cu referire la etichetele de instrucțiuni de pe acesta. Presupunând că bebelușul dvs. se află în stadiul de dezvoltare obișnuit pentru vârsta sa, informațiile de pe eticheta instrucțiunilor vă oferă o bază pentru evaluarea jucăriilor. Citiți eticheta de instrucțiuni de pe cutia de ambalare a jucăriilor cu vârstele recomandate. Cu toate acestea, tu ești cel care știe cel mai mult despre bebelușul tău. Sunteți singurul care ia în considerare dacă jucăriile sunt adecvate sau nu. Pentru o clipă, copilul dumneavoastră poate fi în spatele majorității copiilor de trei ani în ceea ce privește dezvoltarea fizică, dar poate fi cu mult înainte în dezvoltarea limbajului. Luați în considerare aceste diferențe pe măsură ce alegeți jucăriile.

 

  1. Alegeți jucării pentru copii care sunt educative

De fapt, în primii patru ani de viață, copiii dezvoltă 50% din inteligența adultă! Așa de repede crește creierul lor. Pe lângă distracție, jucăriile pentru copii încurajează creativitatea, coordonarea, rezistența emoțională și socială. Deci, este important să alegeți jucării cu scop educativ. Aceste jucării vor ajuta la dezvoltarea încrederii în sine în copilul dumneavoastră.

 

Jucăriile care stimulează imaginația sunt minunate atât pentru băieți, cât și pentru fete, jucăriile precum blocurile sau cupele de stivuire pot fi foarte educative. Acestea sunt concepute pentru a stimula creierul bebelușului și simțul coordonării, precum și pentru a ajuta la recunoașterea obiectelor. Există blocuri cu animale, forme abstracte, mașini și instrumente în interior. Într-adevăr, jucăriile sunt unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea vreodată un bebeluș.

 

  1. Alegeți jucării pentru bebeluși care să vă ajute copilul să învețe despre lumea reală

În plus, în scopuri educative, unele jucării pentru bebeluși vă pot ajuta copilul să învețe despre abilitățile din viața reală. Poate fi realizat prin furnizarea de jucării care reflectă viața reală.

Pentru aceste tipuri de jucării pentru bebeluși, nu vă faceți griji dacă o jucărie este pentru un băiat sau o fată. Luați în considerare în schimb ce va învăța bebelușul folosind jucăriile si cumparati intotdeauna de pe siteuri de incredere, eu recomand acest site !